Rehabilitering på Mösseberg Dag 2- Bakslag

Klockan är nu 04:44. Jag har varit vaken i snart två timmar på grund av hjärtklappning som troligen är resultatet av en förkylning eller infektion. På grund av min mediciner så har jag inte ett så stark immunförsvar och är mer utsatt när jag befinner mig i slutna miljöer med mycket folk.Viss är jag orolig för att det ska spåra ur och leda till ett återfall. Positivt är i alla fall att jag är i goda händer. I teamet på Mössberg som finns en specialist läkare i reumatologi, Jonel Pasula. Han har koll på mig. 

Antisyntetassyndromet ger inget gratis. Ett värsta scenario är att jag får en massiv infektion som drabbar lungorna, leder och muskler. Det bästa scenariot är att jag blir liggande några dagar och sen är det över.

Sen är det nog så att jag har eller har haft myosit  i musklerna, bara det att biopsin togs på fel ställe. En glädjande nyhet från igår är att om sjukdomen är tyst med hjälp av mediciner under 2-3 år, så är chansen att den kommer tillbaka väldigt liten. Det vore ju helt fantastiskt! 

Trevlig onsdag!

Lars   

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s